RDC Environnement | Ons team
8567
page-template-default,page,page-id-8567,page-parent,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Ons team

Het team van RDC Environment bestaat voornamelijk uit burgerlijk ingenieurs, bio-ingenieurs en economisten, die allen milieuspecialisten zijn. Wetenschappelijke kwaliteit is onze voornaamste toegevoegde waarde. Verschillende medewerkers zijn als stagiair bij RDC Environment begonnen en werden vervolgens in dienst genomen.

 

De teamgeest bij RDC Environment manifesteert zich niet alleen in de samenwerking van de medewerkers bij het uitvoeren van de studies, maar ook in het dagelijks leven met veel activiteiten op kantoor en extra-professionele activiteiten zoals “donderdagmiddagen” waarbij iedereen de projecten waar ze aan werken komt presenteren, de viering van verjaardagen en talloze uitstapjes met collega’s “Happy together” is een andere manier om de waarde “teamgeest” uit te drukken.

Bernard De Caevel

Eigenaar - Algemeen directeur

Frédéric Michel

Afval Expert | Director

Céline Alexandre

LCA Expert

Maxime Dupriez

LCA Tools Expert

Tom Huppertz

CBA Consultant

Kristel Praet

Consultant | HR Assistente

Marc De Vos

Senior Consultant

Elisabeth Van Overbeke

Senior Consultant

Isabelle Descos

Senior Consultant

Mélanie Coppens

Senior Consultant

Johan Lhotellier

Senior Consultant

Nelly Saakian

Project Assistente

Mathilde Le Bihan

Consultant

Xavier Logel

Consultant

José Rafael Dulbecco

Consultant

Katelijne Haspeslagh

Consultant

Jij ?

Wil je graag deel uit maken van ons team?