RDC Environnement | Mélanie Coppens
8688
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8688,page-child,parent-pageid-8567,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Mélanie Coppens

Senior Consultant

Afval | REP | Benchmarking | Audit

Mélanie vervoegde het RDC Environment team in 2010.

 

Als handelsingenieur combineert ze economische en ecologische competenties. Ze nam deel aan evaluatie- of prospectieve beleidsstudies met betrekking tot preventie en afvalbeheer, en beschikt over een ruime kennis betreffende producentverantwoordelijkheid. Ze ontwikkelt benchmarkings, voert evaluaties uit en maakt voorstellen voor aanbevelingen en actieplannen.

 

Daarnaast worden de synthese en verspreiding mogelijkheden vaak gebruikt voor het opstellen van praktische gidsen of aanbiedingen.

 

Ze voert ook levenscyclusanalyses uit met betrekking tot verschillende domeinen (verpakkingen, afval), door combinatie van de milieuaanpak en economische kosten/baten analyses.