Circulaire economie

Ons team van experts in circulaire economie, preventie en afvalbeheer ondersteunt u tijdens uw besluitvormingsproces.

Uw wensen

connaitre-picto

Kennis

RDC Environment begeleidt u bij het uitvoeren van benchmarkstudies. Onze studies omvatten, naargelang uw behoeften, de identificatie en technische analyse van mogelijke oplossingen, de analyse van hun milieueffecten, de economische analyse en de regelgevings- en bestuurskwesties.

Evaluatie

RDC Environment helpt u bij het evalueren van uw circulaire economie projecten. Onze studies omvatten de technische evaluatie van oplossingen, de analyse van hun milieu- en economische effecten en de geïntegreerde beoordeling van duurzame ontwikkeling.

Ondersteuning

RDC Environment ondersteunt eco-organisaties die belast zijn met de uitgebreide producentenverantwoordelijkheid, overheden, bedrijven en federaties/verenigingen bij hun strategie voor de circulaire economie.

Circulaire economie

Nos expertises
et nos références

Ons team van experts in circulaire economie, preventie en afvalbeheer begeleidt u tijdens uw besluitvormingsproces. Wij stellen ons netwerk van Europese en internationale spelers tot uw dienst om mogelijke oplossingen te identificeren en te vergelijken om uw uitdagingen aan te gaan.

Ons laatste nieuws

icon_contact

Contacteer ons

Telefoonnummer : +32 (0) 2 420 28 23

contact@rdcenvironment.be

Gustave Demeylaan 57 – 1160 Brussel

Stuur ons een bericht