{"id":2710,"date":"2024-02-08T15:17:34","date_gmt":"2024-02-08T14:17:34","guid":{"rendered":"https:\/\/www.rdcenvironment.be\/?page_id=2710"},"modified":"2024-02-08T15:22:26","modified_gmt":"2024-02-08T14:22:26","slug":"werkterrein-voeding-drank","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/www.rdcenvironment.be\/nl\/werkterrein-voeding-drank\/","title":{"rendered":"Voeding en Drank"},"content":{"rendered":"\n
\n
\n \n\n
\n \"Alimentation\n<\/figure>\n <\/div>\n\n
\n
\n \n \n\n

\n Voeding en Drank\n<\/h1>\n \n \n\n\n

\n

\n <\/div>\n <\/div>\n<\/section>\n\n\n\n

\n
\n

 <\/p>\n

De expertise van RDC Environment in de voedings- en drankensector omvat de volgende gebieden :<\/p>\n

    \n
  • State of the art – benchmarks<\/li>\n
  • Milieuanalyses<\/li>\n
  • Begeleiding en strategische studies<\/li>\n<\/ul>\n

    We ondersteunen de voedings- en drankindustrie<\/span><\/p>\n

      \n
    • Op verschillende geografische niveaus (Frankrijk, Belgi\u00eb, Europa, wereld)<\/li>\n
    • Bedrijven (Nestl\u00e9, Heineken, Carlsberg, etc.) en verenigingen (Maison des Eaux Min\u00e9rales, Association des Entreprises des Glaces, etc.)<\/li>\n
    • Op thematische gebieden met betrekking tot ecodesign, het ontwikkelen van strategie\u00ebn voor het verminderen van milieueffecten, de milieuevaluatie van bestaande productieactiviteiten.<\/li>\n<\/ul>\n\n <\/div>\n<\/div>\n\n\n\n
      \n
      \n\n
      \n \n